Bourbon County Brand Stout 2020

Eindelijk!

Ik heb Bourbon County Brand Stout 2020
weten te bemachtigen.  Helemaal top.

De Originele Bourbon Barrel gerijpte Imperial Stout. De primaire focus is elk jaar om dit bier het beste te maken dat het ooit is geweest, met de beste ingrediënten, waaronder de beste bourbon whiskyvaten. De Bourbon County Stout van dit jaar wordt gerijpt in een mix van bourbonvaten van verschillende whiskydistilleerderijen. Bourbon County Stout heeft een jaar op vat gerijpt om de complexiteit te ontwikkelen die alleen de tijd kan bieden, en biedt een unieke mix van smaken zoals toffees, vanille en karamel – bekroond met een rijk, complex mondgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: